Društvo

Big Bend Dejana Petrovića u centru Niša, -u Parku „Sveti Sava“ – novogodišnja audicija

Prepun plato u srcu Niša dočekao je Big Bend Dejana Petrovića na dočeku srpske Nove godine! Već na prvi pogled videlo se da su poznati muzičari prvi put u gradu na Nišavi dočekani raširenih ruku.

Više od sat vremena poznatim numerama iz njima svojstvenog repertoara članovi fenomenalnog sastava zabavljali su Nišlije i goste iz mnogih gradova sa juga Srbije.

Popularni „Vrtlog“ i „Vrteška“ rasterali su kišu koja se neposredno pred nastup Petrovićevih muzičara u vidu pljuska sručila na Niš.

Petrović je kazao da mu je velika čast što nastupa u Nišu i da se nada da nastupom za „srpsku“ otvara vrata za nastavak saradnje sa opštinom Medijana.

Po rečima predsednika GO Medijana, Zorana Stojanovića nastupom Big Benda Dejana Petrovića ova opština pridružila se Gradu Nišu i dala svoj doprinos dočeku srpske Nove godine na centralnom gradskom trgu. Za ovu priliku Medijana je obezbedila i vatromet, rekao je Stojanović.

medijanazadnje

Novogodišnji praznici prilika su za druženje i sa najmlađima. Tako su oni najvredniji uoči „naše“ Nove godine uveselili Park „Svetog Save“.

U duhu traducije i politike da brine o najmlađima u svakom dobu Gradska opština Medijana poklonila je najmlađima dvosatni, dečiji novogodišnji program.

Deca su imala priliku da vide predstavu „Novogodišnja audicija“, da se igraju i druže sa Irvasom, Maskotom Sneškom, budu deo kreativnog kutka Vilenjaka, dobiju svetlucavi Tatoo šou i ono najvažnije – druže se sa vršnjacima i dele radosti novogodišnjih čarolija!

 

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com