Društvo

Muzika oplemenjuje

Da muzika zaista oplemenjuje, svedoče i fotografije prof. dr Srđana Glišovića koje je poslao Niškim Vestima. Ulični pas, dve devojke, violina i kontarbas, lepa priča i slika iz Obrenovićeve ulice.

Kako je prof. dr Srđan Glišović rekao Niškim Vestima, fotografije je snimio poslednjeg dana stare godine oko podneva u glavnoj niškoj ulici:

“Dve mlade devojke su svirale violinu i kontrabas! U pauzi im je diskretno prišao ulični pas, a kada su mu poklonile malo pažnje, on se jednostavno zgurao uz jednu od njih, a onda joj legao u krilo,” kazao je Glišović.

djani druga

 

“Da sam hteo da režiram ovakvu scenu, teško da bih uspeo i sa puno truda: devojčice odevene kao “deda mrazice”, jedna jednom rukom drži kontrabas, a drugom miluje psa, sve to na prometnoj ulici, a ispred njih kofer sa natpisom da je prilog u humanitarne svrhe. Prelepo!”, rekao je Glišović Niškim Vestima.za djanija

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com