Društvo

ZOO higijena juče i danas “češlja” Gabrovac

Radnici ZOO higijene JKP "Mediana" juče i danas su na terenu u Gabrovcu gde je "napušteni" pas napao dva učenika i povredio ih.

Juče su radnici ZOO higijene nakon napada psa na osnovce u Gabrovcu, obilazili teren satima i nisu pronašli psa koji odgovara opisu.

Od jutros su ekipe ponovo na terenu i hvataju sve pse koji nisu vlasnički.

Direktor JKP “Mediana” u čijem okviru radi ZOO higijena kaže da u poslednjih 30 dana oni nisu imali nikakvu prijavu za pse lutalice iz Gabrovca.

Na društvenim mrežama može da se pročita da je pas po opisu već obilazio Trošarinu i Delijski Vis ali iz ovog niškog javnog preduzeća kažu da prijava građana sa ove teritorije nema.

“Nije primljen ni jedan dopis za pse lutalice u ovom naselju. Poslednji put u selu Gabrovac smo intervenisali 19.3. i uhvatili jednog psa i pre toga 13.2. u manastiru gde su uhvaćena dva psa”, precizan je Mihajlović za Niške Vesti.

Da podsetimo, juče je pas, po opisu, rase Kane korso, napao na odmoru dva učenika škole u Gabrovcu. Nakon pregleda i previjanja rana na Klinici za dečiju hirurgiju i ortopediju dvoje đaka otpušteni su na kućno lečenje. Deca i njihovi roditelji veoma su uplašeni zbog svega što se dogodilo.

Kako nezvanično saznaju Niške Vesti, veruje se da je psa neko sklonio i da je u pitanju vlasnički pas.

 

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

2 Komentara

  1. Ne razumem ovo da nema pasa lutalica..Pa svaku nedelju Medijana izbacuje po 10-15 pasa iz raznih delova grada u Gabrovcu..Jer nemaju resenje za pse lutalice.Siguran sam da to rade i po drugim naseljima u okolini Nisa.Nije ni čudo da su napali nekog kad ih ima mnogo i najvise se okupljaju u skolskom dvorištu..

  2. U okviru Komunalne Milicije treba da se izgradi azil za sve napuštene životinje. Jedina briga i posao treba da im bude Zoo higijena , a ne da love vozila sa ” Sokolovo Oko” i da kažnjavaju ljude za sve i svašta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com