Društvo

Za NURDOR: Humanitarni Kangoo fitnes festival

Kangoo fit&dream gym iz Niša ujediniće sve ljubitelje fitnessa kroz humanitarni festival, u nedelju, 18 septembra na Trgu kralja Milana kako bi prikupili novac za Nacionalno udruženje roditelja dece obolele od raka. U ovom udruženju kažu da je za izgradnju nove dečije hemato-onkološkog odeljenja u niškom Kliničkom centru potrebno još oko 25 miliona dinara.

U nedelju, 18. septembra od 12 do 16 sati Kangoo fit& dream gym u centru Niša organizuje Humanitarni Kangoo fitness festival 2016 Niš. Na ovom jednodnevnom fitness događaju NURDOR će prikljupljati donacije za novo hemato-onkološko odeljenje u niškom Kliničkom centru.

„Do sada je prikupljeno 25 miliona, nedostaje još toliko za opremanje hemato-onkološke klinike. Prva faza radova izgradnje će biti završena do kraja ovog meseca i sve se odvija po planu jer je odziv građana na humanitarnim akcijama u čitavoj Srbiji odličan. Samo na poslednjem niškom humanitarnom turniru u basketu prikupljeno je 65 hiljada dinara“, kaže Marija Tomić iz NURDOR-a.

Podsetimo, otvaranje novog dečijeg hemato-onkološkog odeljenja u niškom Kliničkom centru planirano je za kraj 2017. godine. Građani koji žele da pruže podršku za unapređenje kvaliteta lečenja dece mogu to učiniti na štandu NURDOR-a, u nedelju na Trgu kralja Milana tokom humanitarnog Kangoo fitness festivala ili slanjem poruke na 1150. Cena poruke je 100 dinara i važi za sve mreže.

SLIKA

NE MORATE BITI ČLAN DA BI STE UčESTVOVALI , POTREBNO JE SAMO KUPITI KARTU!

Kupovinom karte ucestvujete i u nagradnoj igri.

POTREBNO JE DA KARTE U IZNOSU OD 300 RSD KUPITE DO UTORKA U FITNESS CENTRU KANGOO FIT.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com