Sport

uka na otvaranju sezone na Čairu od 20h

Meč počinje u nedelju od 20h, a karte se prodaju na istočnoj tribini stadiona Čair. Za južnu tribinu potrebno je izdvojiti 100 dinara, karta za zapadnu i istočnu koštaće 200 dinara, dok je za ložu potrebno izdvojiti 600 dinara.

Od novajlija najbliži da počne utakmicu su Arsić, Stojanović i Stanković, Popara još nema pravo nastupa, ali već od II kola biće u najužoj konkurenciji za sastav.

Uvek ta prva utakmica nosi neku težinu sa sobom posle pauze, treba se pokazati i nastaviti sa osvajanjem bodova, što je uvek obaveza Radničkog i sada i nadalje. U nedelju od 20h bićemo u prilici da pokažemo kako ćemo otprilike izgledati u sledećoj sezoni.

Čukarički je sigurno u prednosti jer je odigrao 4 takmičarske utakmice, dok Radnički ima ambiciju da postavi sebe na mesto na koje mislimo da pripada i pokažemo ono što smo mi zamislili. Ambicije kluba su najviše, u prelaznom roku jedna grupa igrača je otišla dok je druga došla. Razmišljamo o tome da na svakoj poziciji imamo adekvatna rešenja, sve je otvoreno jer prelazni rok dugo traje.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com