Hronika

SREĆKO M

Srećko je isprva bio osumnjičen za ubistvo u pokušaju, ali nakon prikupljanja informacija o ovom događaju, delo je prekvalifikovano u pokušaj teškog ubistva

Srećko M. (21), koji je u nedelju oko dva sata izjutra u niškom kafiću “Klinika” u Tvrđavi izbo nožem radnike obezbeđenja Miljana T. (33) i Stevana S. (23) odgovaraće za teško ubistvo za koje je zaprećena kazna zatvora od 40 godina.

Kako je Telegrafu potvrđeno u Višem javnom tužilaštvu, Srećko je isprva bio osumnjičen za ubistvo u pokušaju, ali nakon prikupljanja informacija o ovom događaju, delo je prekvalifikovano u pokušaj teškog ubistva.

Kvalifikatorne okolnosti za teško ubistvo u ovom slučaju su bezobzirna osveta i namera da se života liši više lica – precizirao je osnov za prekvalifikaciju dela Vladimir Stanojević, portparol Višeg javnog tužilaštva u Nišu.

Kako saznaje Telegraf, Srećko je kritične večeri uznemiravao goste kafića pa je obezbeđenje pokušalo da ga izbaci. Njega je to uvredilo što je bio motiv za krvavi napad, zbog čega su se stekli osnovi da se delo kvalifikuje kao pokušaj ubistva iz bezobzirne osvete.

Opširnije na Telegraf.rs

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com