Hronika

Zbog bačene baklje krivična prijava protiv NN lica

Pripadnici niške Policijske uprave intenzivno tragaju za NN licem koje je na finalnoj utakmici Kupa Radivoja Koraća  u hali Čair bacilo baklju u publiku i tom prilikom nanelo teške telesne povrede Miodragu Radoviću. Podnete su i krivične prijave protiv deset lica koja su pokušala da uđu u halu sa falsifikovanim ulaznicama. 

U nedelju 19. februara,  prilikom odigravanja košarkaške utakmice finala Kupa Radivoja Koraća u Nišu između KK „Partizan“ i KK „Crvena zvezda“ došlo je do bacanja baklje sa južne tribine hale „Čair“ ka severnoj tribini, piše u saopštenju PU Niš.
Tom prilikom povređen je muškarac iz Niša (1958.) koji je zadobio povrede koje su kvalifikovane kao teške telesne.

Višem javnom tužilaštvu u Nišu će protiv, za sada, nepoznatog lica biti podneta krivična prijava zbog izvršenog krivičnog dela nasilničko ponašanje na sportskoj priredbi ili javnom skupu. Intenzivni rad policije na identifikaciji izvršioca ovog krivičnog dela je u toku.

Pored toga protiv 10 lica su podnete krivične prijave u redovnom postupku Osnovnom javnom tužilaštvu u Nišu, zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo falsifikovanje isprave jer su pokušali da uđu u halu „Čair“ sa falsifikovanim ulaznicama.

Osim navedenog nije bilo incidenata pre, za vreme i nakon utakmice i nije bilo narušavanja javnog reda i mira, zaključuje se u saopštenju Plicijske uprave Niš.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com