Ekonomija

Planira se veći broj punktova za podelu paketa Narodne kuhinje

Narodna kuhinja ove godine trebalo bi da bude dostupna za do 1.000 korisnika, a planira se i da broj punktova na kojima će se hrana deliti bude veći, kaže Sanja Stojanović sekretar Crvenog Krsta.

Narodna kuhinja u Novoj godini krenula je normalno sa radom. Za sada nema nikakvih problema, a za razliku od kraja prošle godine kada je bilo više apela za pakete pomoći, sada je situacija nešto drugačija.

Prošle godine je tender za Narodnu kuhinju kasnio pa je tako bilo problema oko dodele paketa. Međutim, sada se, kažu iz Crvenog Krsta, projekat planira na vreme. Tender bi trebalo da pre aprila bude raspisan, a da se tako prvog aprila krene sa radom. Planovi su i da broj punktova bude veći.

Svi koji su socijalno-ugroženi i žele da se prijave za program Narodne kuhinje mogu to da učine u Centru za socijalni rad, gde se na osnovu kriterijuma odlučuje da li imaju pravo na ovaj vid pomoći.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com