Društvo

(VIDEO) Andrej prva “prolećna beba” dobio poklon od opštine Crveni Krst

Pod pokroviteljstvom Gradske opštine Crveni Krst društvo umetnika "Slava", sada već tradicionalno, organizuje manifestaciju "Sretanja - u slavu rađanja", kao svojevrsnu proslavu odlaska zime i dolaska proleća u čast rađanja prirode i svega lepog što to rađanje donosi.

Sastavni deo ovog događaja, pored same kulturološke manifestacije, jeste i darivanje prve bebe sa teritorije opštine Crveni Krst koja se rodi sa dolaskom proleća.

Ove godine rukovodstvo opštine, na čeli sa predsednikom Prof. dr Miroslavom Milutinovićem, imalo je to zadovoljstvo da poseti porodicu Đorđević, iz Sarajevske ulice, koju je mama Jakuta blagoslovila donevši na svet malenog Andreja.

Gosti iz opštine Crveni Krst, među kojima su bili i predsednik Skupštine Dragan Stanković i članovi Veća, kao i Ružica Petrović iz društva umetnika “Slava”, darivali su bebi Andreju zlatnik sa likom Sv. Cara Konstantina i ček na 150.000,00 dinara.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Jedan komentar

  1. Kako su “ovi” počeli , mislim da će početi “da drže sveću” supružnicima !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com