Hronika

Žena poginula, a dve devojke i muškarac povređeni u nesreći kod Konjičkog kluba

Jedna žena je poginula, a tri osobe su povređeni prilikom sletanja vozila "citroen" na putu Niš-Prosek, kod Konjičkog kluba, saznaje agencija u Hitnoj pomoći i Policijskoj upravi u Nišu.

Nesreća se dogodila danas u 13.30 časova.

Žena srednjih godina podlegla je povredama uprkos tome što je naša ekipa pokušala reanimaciju. U udesu je teško povređena jedna devojka i ona je u besvesnom stanju prebačena u Urgentni centar. Povređeni su i jedna devojka i jedan muškarac, ali su oni hospitalizovani u svesnom stanju i sa nešto lakšim povredama od onih koje ima teško povređena devojka”, kazali su u Hitnoj pomoći.

U Policijskoj upravi u Nišu kazali su da je o nesreći obavešteno nadležno tužilaštvo i da je saobraćaj na deonici puta na kojoj se nesreća dogodila obustavljen.

U policiji su demantovali pisanje pojedinih medija da je nakon udesa “citroen” zahvatio požar”.

“U pitanju je porodica. Dve ćerke, otac i majka. Majka na licu mesta stradala. Otac IA(54) inače vozač, svestan, nakon dijagnostike ustanovljeno da nema težih povreda. Obe ćerke sa životno ugrožavajućim povredama.
VŠ (22) Veoma teške unutrašnje povrede. U operacionoj sali je. A u toku je reanimacija. LA(24) teške povrede unutrašnjih organa. Ulazi i ona u salu”, upravo je saoštio UKC Niš.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com