Promo vesti

Zdrav način života i očuvanje pravih vrednosti – Tekvondo klub Asteriks!

Tekvondo klub Asteriks osnovan je 2013. godine sa ciljem promovisanja tekvondoa kao sporta, očuvanja i razvijanja pravih vrednosti i pružanja sigurnosti svima koji se bave ovom veštinom.

Samu okosnicu i temelj kluba čine deca od 6 do 14 godina, ali u Tekvondo klubu Asteriks, postoje grupe i programi i za odrasle, kao i za rekreativce.

Iako relativno mlad klub, TK Asteriks beleži velike uspehe na sivm takmičenjima na kojima njihovi članovi učestvuju. Zasluge za to su svakako u stručnom trenerskom timu, koji su pre svega dobri vaspitači, ali i u mladim tekvondistima koji marljivo rade i stvaraju pravu timsku hemiju, ali što je najbitnije grade nerskidiva prijateljstva!

„Druženje je intenzivno. Zajednički boravak na kampovima klupske drugare još više veže. Zdrav način života i moralne vrednosti koje se uče na treningu stvaraju jaku i zdravu ličnost koja je svesna sebe i okoline i ne traži izazove u vidu alkohola, droge i ulice. Izazov su im takmičenja i polaganja za više pojaseve“, posebno ističu iz Tekvondo kluba Asteriks.

A zašto baš tekvondo?

Tekvondo je korejska borilačka veština nastala četrdesetih godina dvadesetog veka spajanjem različitih borilačkih veština tog vremena. Za tekvondo važi da je veština koja pokazuje načine jačanja duha, treniranjem i tela i uma.

Danas, tekvondo je jedna od najpopularnijih borilačkih veština i nalazi se među zvaničnim olimpijski sportovima.

Iz Asteriksa kažu da se uz pomoć tekvondoa može naučiti mnogo o svom telu i kreativnim mogućnostima.

Ali, ono što je najbitnije, na treninzima u Tekvondo klubu Asteriks, deca će se zabaviti, steći dobre životne navike i izgraditi prava prijateljstva!

TEKVONDO KLUB ASTERIKS
Sportski centar Čair (kod bazena)
069/28 39 213
Facebook

 

„Naša misija je da deci pružimo bolje, zdravije i aktivnije detinjstvo! Dođite da se družimo i treniramo zajedno!“ – TEKVONDO KLUB ASTERIKS

Ključne reči

Povezane vesti

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Back to top button
Close