Promo

U TRAMBOLINA PARK-u: Popust za drugo dete koje slavi rođendan

Nezaboravna zabava za mališane, za roditelje prilika da uštede za još neke lepe stvari-

U jedinstvenom niškom Trambolina parku sve su traženiji termini za zakazivanje rođendana. Kako deca sa ovih rođendana odlaze preserćna i zadovoljna uveliko traje zakazivanje termina za mart. Zato požurite ako detetu želite da priredite vrhunsku zabavu.

U Trambolina parku se deca odlično zabavljaju, dok roditelju ugrabe koji minut da uživaju u kafi. Trambolina Park mislila je i na porodice čija deca žele da slave ovde rođendan.

“Omogućili smo veliki popust za drugo dete iz porodice koje želi da slavi kod nas rođendan. Roditelji su zadovoljni ovom ponudom i uveliko nam teku termini za mart”, rekli su Niškim Vestima u ovom jedinstvenom parku. 

Jedinstveni TRAMBOLINA PARK otvoren je nedavno u Nišu u Tržnom centru Roda. Za veoma kratko vreme postao je vrlo popularan među mališanima ali i onim nešto strarijim Nišlijama.

U ovom sve posećenijem park-centru nalazi se kafić, igraonica “DŽUNGLA” i najveća trambolina u gradu i to ne jedna već više, baš za sve one koji bi da se oprobaju u skakanju.

Najveća igraonica u gradu donosi najviše radosti najmlađima a roditeljima nešto vremena da na miru popuju kafu i predahnu od svakodnevnih obaveza.

Za mame i tate, sastavni deo parka je kafić gde mogu da se okrepe, i sačekaju svoju decu dok se zabavljaju na najčarobijem mestu u gradu.

Ono što roditelji treba da znaju jeste da su sve sprave bezbedne i proverene za upotrebu. Jasno su obeležene i obezbeđene za rukovanje sa decom.

Ovaj park koji ima i igraonicu i tramboline zove se jednostavno – SREĆA i baš to i donosi!

Ovde su srećna deca aili i roditelji koji ovde uspeju da odmore makar dok traje rođendan ili neka proslava. A onda se srećni opet sutradan vrate.

U ovom parku-igraonici možete da organizujete dečiji rođendan, neku porslavu a cene za zakup i uslugu su veoma simpatične.

Organizujte nezaboravnu zabavu za mališane i zakažite odmah svoj termin!

Najveća igraonica u Nišu – RODA CENTAR
🕙 Svakog dana od 10 do 22h
☎️ 064/125-64-44

 

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com