Politika

Za samo godinu dana: Red, rad i rezultati ulepšali Palilulu (VIDEO)

PREZENTOVANA JEDNOGODIŠNjA AKTIVNOST RUKOVODSTVA OPŠTINE PALILULA

Odbornici Skupštine Gradske opštine Palilula, u novom sazivu, na desetoj sednici održanoj u sali Niškog kulturnog centra 10. septembra, usvojili su izveštaj o jednogodišnjoj aktivnosti.

Predsednik opštine Bratislav Vučković, istakao je da je rad novog rukovodstva bio veoma dinamičan i specifičan, u složenim uslovima delovanja pandemije KOVID 19.

Uređenje atarskih puteva, sređivanje Starog groblja, veća socijalna davanja građanima, organizovanje kulturnih i sportskih manifestacija, podrška projektnim aktivnostima udruženja građana samo je deo ostvarenih rezultata prezentovanih odbornicima u formi video zapisa.

Nakon podnošenja izveštaja o radu GO Palilula za period od 02.09.2020.godine do 02.09.2021.godine, odbornici su razgovarali i o izvršenju budžeta u prvih šest meseci ove 2021.godine. Dato je i prethodno mišljenje na predlog Programa o izmenama programa uređivanja građevinskog zemljišta i održavanja komunalne infrastrukture za 2021. godinu.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com