Društvo

Delijski Vis dobio letnjikovac, uskoro i projektor za druženje i sportsko navijanje

Iz dana u dan projekat kompletnog uređenja međublokvskog prostora koji sprovodi Udruženje "Radne akcije Delijski Vis" ovo naselje čini lepšim mestom za život.

“Posle kopanja rupa i postavljanja osvetljenja, članovi udruženja su postavili armature, betonirali i formirali konstrukciju za letnjikovac. Ova faza projekta je ujedno i najzahtevnija jer je uključivala više različitih segmenata i samim tim nam je bilo potrebno više volontera. Posle toga, postavljen je krov, stolovi i klupice tako da već sada je moguće koristiti ovaj sadržaj u slobodno vremena”, rekli su iz udruženja.

Ostalo je još da se uredi i postavljanje table i postolja za projektor gde se planira da letos budu organizovana druženja i gledanje sportskih mečeva naših najboljih sportista.

Ovom udruženju pomoglo je gradsko preduzeće JKP “Parking servis” sa 7 stubova javne rasvete, JKP “Mediana” sa štafnama i šrafovskom robom a čitav projekat sagledan je od Gradske opštine Palilula.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Jedan komentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com