Društvo

ZA PORODICU Mladenović! U porti Saborne crkve biće organizovano prikupljanje pomoći

Stan porodice Mladenović koji je potpuno izgoreo u požaru u zgradi u ulici Nikole Pašića, prošle nedelje, polako se priprema za renoviranje. Nešto od pomoći je stiglo, nešto se nabavlja ali je potrebno još puno sredstava, i zato već  ovog vikenda biće moguće da se ovoj niškoj porodici direktno pomogne i to donacijom koja je organizovana pod okriljem Eparnije Niške.

“Počeli smo sa adaptacijom stana, uništeni delovi su uklonjeni iz stana. Javio nam se donator za elektromaterijal. Uključene su i neke veće kompanije koje će biti sa nama ali su i dalje potrebni građevinski materijal i materijal za vodovod i kanalizaciju kao i sve ono što je potrebno za svakodnevni život”, kaže Jelena Mladenović mama devojčice koja pohađa isti razred sa devojčicom iz pomenute porodice.

U nedelju 16. maja uz blagoslov episkopa Niškog G. Arsenija u porti Saborne crkve organizovano je prikupljanje sredstava za šestočlanu porodicu Mladenović u periodu od 15:30 do 19:00 sati.

Ono što je trenutno najpotrebnije od pomoći je:
-materijal za vodovod i kanalizaciju
-knauf, lepak, mrezica, poludisperzija
-pločice za kuhinju i kupatilo podne i zidne
-sanitarija
-stolarija, prozori i vrata, sobna vrata
-laminat

Pored osnovnih stvari da se opremi stan, ovoj niškoj porodici potrebne su i stvari za život  za koje oni trenutno nemaju sredstava a to su ćebad, posteljina, kreveti, sto, stolice, sudopera, peškiri, posuđe… Sve je ovo potrebno i to što pre kako bi ova porodica nastavila život u svom domu.

Ako želite da pomognete više informacija možete da dobijete na telefon: 069/11 44 709 Jelena

 

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com