Servisne

Prvog dana proleća, temperatura do 16 stepeni

U Srbiji će sutra biti pretežno sunčano, ponegde uz umerenu oblačnost, saopšteno je iz Republičkog hidrometeorološkog zavoda.

Duvaće slab i umeren vetar, na istoku Srbije povremeno i jak severozapadni, uveče u slabljenju i skretanju na zapadni i jugozapadni.

Najniža temperatura biće od minus dva do četiri, a najviša od 11 do 16 stepeni.

Biometeorološka prognoza: Očekivane biometeorološke prilike mogu izazvati uobičajene tegobe kod većine hronično obolelih i osetlјivih osoba. Oprez se savetuje cerebrovaskularnim bolesnicima, osobama sa varirajućim krvnim pritiskom i astmatičarima. Reumatski bolovi su mogući kao meteoropatska reakcija.

U četvrtak će takođe posle jutarnjeg mraza biti pretežno sunčano uz malu do umerenu oblačnost. U petak prolazno naoblačenje koje će ponegde usloviti kratkotrajnu kišu ili pljusak. Za vikend promenljivo sa dužim sunčanim intervalima i toplo, u subotu tek ponegde u brdsko-planinskim predelima, a u nedelju na severu i zapadu Srbije lokalna pojava kratkotrajne, slabe kiše.

 

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com