Sport

U Radničkom kratki i jasni: Očekuju pobedu protiv Spartaka

Nikad kraća i konciznija konferencija za novinare održana je danas na stadionu Čair povodom utakmice koja očekuje fudbalere Radničkog u 12.kolu sa Spartakom iz Subotice.

Prisutnim novinarima na današnjem brifingu obratili su se šef stručnog štaba Ivan Jević i fudbaleri Milan Pavkov i Slaviša Stojanović – koji još uvek nije spreman da se nađe u protokolu.

Jević je ukratko objasnio da Radnički igra protiv najprijatnijeg iznenađenja ove polusezone, tima koji je dosta dobro ušao u prvenstvo.

“Iako Subotičani imaju jako dobrog trenera i tim nas to ne zanima,gledamo sebe i moramo da napraviimo strategiju za povoljan rezultat. Raduje me povratak pojedinih igrača u trenažni proces”, dodao je trener Nišlija, koji kao ni do sada nije želeo da “otkriva taktiku”.

Iz tabora niškog Superligaša poručuju da je atmosfera veoma dobra posle svega što se dešavalo prethodnih dana.

Slaviša Stojanović se nakon dvonedeljne pauze vraća u konkurenciju, on kaže da je zadvoljan stanjem u ekipi i da su momci puni samopouzdanja. Ipak, on je još uvek nedovoljno oporavljen, pa će tek od narednog kola Nišlije moći da računaju na njega.

Pavkov je dodao da je najvažnije da odigraju dobro i da uzmu bodove kao i da očekuje nastavak golgeterskog niza.

Utakmica se igra u subotu, sa početkom u 17 časova na stadionu Spartaka. Nakon toga sledi reprezentativna pauza u prvenstvu.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com