Servisne

U petak oblačno, ponegde sa kišom i sunčanim intervalima

Sutra u Srbiji pre podne oblačno ponegde sa kišom, tokom dana sunčani periodi

U Srbiji će sutra pre podne biti vetrovito i pretežno oblačno, ponegde sa slabom kišom, a u toku dana smanjenje oblačnosti sa sunčanim periodima, saopštio Republički hidrometeorološki zavod.

Vetar će biti umeren i jak, jugoistočni, na jugu Banata i u donjem Podunavlju sa udarima olujne jačine.

Najniža temperatura kretaće se od šest stepeni do 13, a najviša od 14 na jugu i istoku Srbije do 19 stepeni u ostalim krajevima.

Biometeorološka prognoza: Usled biometeoroloških prilika oprez se savetuje osobama sa respiratornim obolјenjima. Moguće su izvesne tegobe kod srčanih bolesnika, pa im se preporučuje smanjena fizička aktivnost. Od meteoropatskih reakcija mogu se javiti nervoza i smanjena radna sposobnost.

U Srbiji će do utorka biti promenljivo i natprosečno toplo uz smenu sunčanih i oblačnih intervala, ali i sa pojavom kratkotrajne kiše, koja će biti češća u brdsko-planinskim predelima, na jugu i istoku Srbije. Od srede se očekuju zahlađenje i kiša, a na planinama susnežica i sneg.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com