Promo

Treniraj i uživaj, sve na jednom mestu – ONE WELLNESS

Period praznika, opuštanja i prejedanja je iz nas. Ukoliko ste izašli iz forme i nakupili nekoliko dodatnih kilograma, sada je pravo vreme krenuti sa vežbama i korigovanjem ishrane. Još uvek nije kasno da se pokrenete i uradite nešto dobro za zdravlje tela i duha. One Wellness & Spa u Nišu može da vam bude odličan saradnik u tome koji će vam pomoći da nađete dodatnu motivaciju.

One Wellness & Spa centar prostire se na 1000 kvadratnih metara u 3 nivoa od kojih je svaki zadužen za deo vašeg kompletnog transformisanja i opuštanja.

Pored teretane opremljene najsavremenijim spravama i opremom, na raspolaganju su vam i spa centar za relaksaciju i različite vrste masaža, kao i kafić u kome možete dodatno da se opustite nakon treninga uz zdrave napitke od svežeg voća i dobru kafu.

Teretana pored savremenih mašina i modernog enterijera nudi usluge profesionalnih trenera koji su vam na raspolaganju za sve što je potrebno da znate o spravama, pravilnom vežbanju i zdravoj ishrani. Svaki program se prilagođava vašim ličnim potrebama i mogućnostima, a treneri mogu da se pohvale višegodišnjem iskustvom u radu i sa decom, profesionalnim sportistima i osobama sa posebnim potrebama, sportskim povredama kao i ljudima kojima je potrebna rehabilitacija.

Tu za vas i kao motivatori, savetnici i neko ko će i najnapornije treninge začiniti dozom zabave i pomoći vam da zavolite vežbanje i dobar osećaj posle kvalitetnog treninga. Moderno opremljeni centar, u korak je sa savremenim načinom života, nudi kardio mašine sa televizorima, radiom, priključcima za slušalice i punjenje mobilnih telefona.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by One Wellness (@onewellnessnis)

Pored teretane, One Wellness nudi kompletno spa iskustvo koje će vas relaksirati posle napornog dana ili vam dati preko potrebnu energiju za novi dan pun izazova.

Ova oaza mira i opuštanja nudi različite tretmane koje možete birati prema svojim željama i potrebama. Dostupne su vam saune, slana soba, parna kupatila, bazen sa slanom vodom, tropske kiše i aroma tuševi za potpuno osveženje duha i tela.

U ponudi se takođe nalaze posebni programi masaža poput sportske koju možete koristiti posle treninga, anticelulit programa, kao i masaže za parove kada želite romantično opuštanje sa svojim partnerom u prijatnoj atmosferi.

ONE WELLNESS

Ukoliko želite da postanete član, možete popuniti obrazac koji se nalazi na sajtu http://onewellnessnis.rs/, pozvati na broj 063/549-999, ili jednostavno otići u centar gde imate na raspolaganju info pult (sprat 0) za sva pitanja i informacije, kao i prijatan ambijent kafića za konsultacije i razgovor sa trenerom po izboru.

One Wellness & Spa centar se nalazi u ulici 21. Maj br 1 u Nišu. 

Centar je otvoren za svakog radnog dana od 6 do 22:30, subotom do 22, a nedeljom do 20 sati, tako da vreme za trening i opuštanje možete potpuno prilagoditi svojim obavezama.

Odvojite vreme za sebe i zakoračite u svako godišnje doba lepši, zdraviji i sigurniji.

ONE WELLNESS & SPA
21. Maj broj 1.
063 54 99 99
FaceBook
onewellnessnis.rs

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

2 Komentara

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com