Promo

Luksuzna i moderna troetažna kuća na prodaju, Gornjomatevačka 400m2

Za standard iznad ostalih. Izgrađena 2006. godine, ova porodična kuća i danas je savršeni reprezent luksuza i modernosti. Unikatni stil gradnje čini da njena velelepnost ostane van dodira vremena.

Osim stila, treba istaći i kvalitet gradnje.

Sendvič zidovi (noseći zid-izloacija kamenom vunom-spoljni zid) doprinose izuzetnoj energetskoj efikasnosti ove kuće kao i njenoj konstruktivnoj izdržljivosti.

Aluminijumska stolarija kao i stolarija drvo-aluminijum, italijanska keramika renomiranih proizvodjača, podno i radijatorsko grejanje pogonjeno elektro i kotlom na čvrsto gorivo, centralni bojler od 200L, izvodi za solarno grejanje vode i mnoštvo sličnih pogodnosti, jasan su pokazatelj da se pri izgradnji i projektovanju objekta vodilo računa o svakom detalju.

Komforu doprinose sadržaji kojim ova kuća može ispuniti i najviše zahteve.

Veliki kamin u dnevnoj sobi, teretana, sauna, hidromasažna kada, veliki broj terasa, dvorište sa fontanom, profesionalni plinski roštilj, roštilj na ćumur, garažna vrata i kapija dvorišta sa daljinskim upravljanjem, interfon i još mnogo toga stvoriće Vam poseban osećaj lagodnosti.

Kako je nameštaj pravljen po meri, kuća se prodaje nameštena. Fotografije enterijera prikazuju toplu, modernu i elegantnu atmosferu kojom odiše prostor.

 

Za dodatne informacije i zakazivanje razgledanja možete nas kontaktirati telefonom (063 454 098) ili putem e-mail (info@omnianekretnine.com)

Agencija Omnia Properties

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

2 Komentara

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com