Promo

Dame biraju, Planet Residence poklanja – Srećan 8. mart

Povodom Međunarodnog dana žena Osmog marta, Luksuzno stambeno – poslovni kompleks sa SPA centrom – Planet Residence svakoj dami uz odabran stan daruje  ekskluzivni poklon vaučer fabrike nameštaja “Jela Jagodina”.

“Srećan 8. mart Planet Residence želi svim damama i poručuje da odaberu luksuz koji im pripada”.
Pokraj najvećeg niškog bulevara na prestižnoj lokaciji u Nišu, ulici Blagoja Parovića, niče najveći stambeno – poslovni kompleks u ovom regionu Planet Residence.

Ovaj savremeni kompleks projektovan je kao kondominijum zatvorenog tipa, sa privatnim parkom, recepcijom, profesinalnim održavanjem i obezbeđenjem 24 sata dnevno, tako da budućim stanarima pruža maksimalni osećaj sigurnosti i privatnosti. U kompleksu Planet Residence biće više od 400 stambenih jedinica različitih struktura, od studija do petosobnih i penthaus stanova. Osmišljen je tako da odgovara različitim potrebama svih generacija i različitim životnim stilovima.

Planet Residence nudi ono što životni prostor čini lakšim, lepšim i udobnijim.

U okviru kompleksa će se naći ekskluzivan SPA centar sa bazenom za odmor  i relaksaciju. Različiti trgovinski i uslužni lokali biće smešteni u prizemlju kompleksa na 4.500 m2, a u podzemnim etažama objekta nalazi se parking prostor sa 503 parking mesta.

U toku je izgradnja ovog velelepnog kompleksa gde se koriste prirodni materijali najviše klase, uz velike staklene površine koje naglašavaju eleganciju životnog prostora i ispunjenog svetlošću. Spoljašnjost kompleksa odlikuje moderna fasada. Bitna karakteristika objekta je vidljiva spolja a to su velike staklene površine i panoramski prozori, koji daju stambenim jedinicama dobru osvetljenost i prijatnost za život.

Luksuzan stambeno – poslovni kompleks sa SPA centrom – Planet Residence daje gradskom ambijentu posebnu estetsku vrednost i postaje novi simbol grada Niša. Ovaj “raj za na zemlji” ima dobre komunikacijske veze sa važnim gradskim sadržajima i svim delovima grada, a opet vrlo brzo se od njega izlazi na auto-put.

Neprocenjiva blagodet kompleksa je blizina Nišave, parka, dečijih vrtića, škola, poslovno – trgovinskih objekata i medicinskih ustanova.

Planiran završetak objekta je u avgustu 2024. godine.

PLANET RESIDENCE

Ako želite svoj kvadrat u ovom prestižnom stambeno – poslovnom kompleksu profesionalci iz kompanije Planet Residence – Planet Capital pomoćiće da odaberete stan krojen baš po vašoj meri.

“Naši stručni ljudi biće uz Vas u svim fazama kupoprodajnog procesa od prezentacije stanova i odabira doma do primopredaje ključeva”, poručuju iz ove uspešne niške kompanije.

PLANET RESIDENCE

Iza projekta Planet Residence sa ponosom stoji kompanija Planet Capital. Nastala iz firme Put-inženjering sa jasnim ciljem da bude fokusirana na izgradnji stambeno – poslovnog kompleksa Planet Residence u Nišu.

PLANET RESIDENCE
+381 60 11 22 333
prodaja@planetresidence.rs

Radnim danima: od 9 do 19h
Subotom: od 9 do 15h
Nedelja: Neradan dan
Blagoja Parovića 12a, Niš

Kako bi saznali više informacija u vezi sa napredovanjem izgradnje možete da zapratite Planet Residence na

FACEBOOK + INSTAGRAM

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com