Hronika

TRAGIČAN PAD SA TERASE: Najverovatnije je u pitanju nesrećan slučaj

Niška policija i Više javno tužilaštvo u Nišu i dalje utvrdjuju okolnosti pod kojima je Maja M. (34) pala sa drugog sprata zgrade u Ulici Ćirila i Metodija i ubrzo zatim preminula u Kliničkom centru u Nišu.

“Otklonjena je svaka sumnja da je ženu neko gurnuo sa terase. Najverovatnije se radi o nesrećenom slučaju. Pretpostavlja se da je žena slučajnoj pala preko ograde koja je veoma niska na zemlju”, kazali su u niškoj policiji.

Prema rečima nadležnih u policiji, obdukcija nastradale biće uradjena na Institutu za javno zdravlje u Nišu.

Prema prvim informacijama, nesrećna žena je izašla iz kancelarije firme na terasu kako bi ispušila cigaretu, medjutim njene kolege su to demantovale i izjavile da je bila nepušač.

Kolege tragično nastradale žene, njih šestorica, u prvi mah nisu primetili da je izašla na terasu već su mislili da je u toaletu. Tek nakon povika prolaznika, videli su da leži nepomično na trotoaru.

Direktor Klinike za anesteziologiju Kliničkog centra u Nišu Radmilo Janković je izjavio da je pacijentkinja primljena sa višestrukim povredama glave, grudnog koša i unutrašnjih organa i da je priminula oko 15.15 časova.

Maja M. radila je kao I.T. stručnjak u firmi sa čije terase je pala, a zaposlila se pre otprilike dva meseca. Imala je momka sa kojim je planirala veridbu. Njeni prijatelji, kolege i rodbina isključuju mogućnost da je izvršila samoubistvo skokom sa terase.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com