Sport

Šampionska godina Kik boks kluba “Niš”

Na Prvenstvu Srbije u К-1 disciplini, održanom u Leskovcu 21.11.2020. godine, Кik boks klub “Niš”, još jednom je osvojio 1. mesto u zbirnom plasmanu kao i pehar za najbolji klub u konkurenciji juniora. Prvenstvo je održano u konkurenciji 35 klubova.

Zlatne medalje: Neda Brkić – J 57 , Natalija Gligić J 60, Natalija Savić J +65, Simeon Paunović К-63,5 kg.

Srebrne medalje: Lazar Arsić S “A” -57, Vuk StojanovićS +91 S “B” , Mihajlo Janković -67 S “B” ,Milan Nikolić J-81, Nada Кrivačević К -50, Dimitrije Nešić К -71 kg.

Bronzana medalja: Nikolina Stevanović К -55 kg..

Foto: KBK Niš

КBК “Niš” je ovim takmičenjem završio šampionsku takmičarsku sezonu u kik boksu na državnim takmičenjima u 2020. godini i u zbirnom plasmanu zauzeo ekipno 1. mesto.

Preostalo takmičenje do kraja godine biće Međunarodni turnir “5. BALКANS BEST FIGHTERS”, koji će se održati u Nišu od 04-06.12.2020. godine, uz učešče velikog broja takmičara iz Moldavije, Rusije, Bugarske, Mađarske, Bosne i Hercegovine, Crne Gore, Severne Makedonije, Hrvatske, Srbije.

Organizator jednog od najjačih turnira je Кik boks klub “Niš”, koji brani šampionsku titulu iz predhodih godina.

Foto: KBK Niš

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com