Promo vesti

Restoran Gurmanova tajna – oaza dobrog jela!

Gurman – asocijacija na dobro jelo, specijalitete i uživanje u hrani! Kada Vam pravi gurman spremi obrok, to postaje nezaboravno iskustvo, jer svaki od njih ima neku svoju malu tajnu kojom začini svako jelo koje dotakne.

U Niškoj Banji, u oazi mira, u ambijentu koji odiše gurmanlukom možete oktriti tu malu tajnu kojom svaki gurman stvara od jela čaroliju.

 

U restoranu „Gurmanova tajna“ porodica Zlatanović već skoro deceniju pruža Vam vrhunski kvalitet usluga, koji se ogleda u ljubavi prema poslu, brigom o zadovoljnim gostima i velikim izborom najraznovrsnijih jela i probranih pića.

Razni gurmanluci i jela sa roštilja

U domaćinskoj atmosferi, gde se svaki gost oseća kao član porodice, u toplom ambijentu s ljubavlju i „tajnim začinom“ pravih gurmana imate priliku da uživate u tradicionalnim jelima, ali i nezaboravnim specijalitetima.

Svakog dana na jelovniku možete probati gulaš od divljači, tradicionalnu teleću glavu, čuvena rebarca u kajmaku i jagnjeću sarmicu.

Takođe, nezaboravan doživljaj je vrhunsko jagnjeće i teleće pečenje pod sačem.

Jela sa roštilja su neizostavna za svaki pravi tradicionalni restoran, a vrhunski roštilj je nešto što se ne dovodi u pitanje kada je reč o „Gurmanovoj tajni“.

Gurman i u Vašem domu

Sva jela i specijalitete koje možete naći u restoranu „Gurmanova tajna“ mogu stići i do Vašeg kućnog praga. Spremljena pre samo nekoliko minuta, topla i lepo aranžirana jela brzim keteringom mogu se naći na stolu u Vašem domu.

GURMANOVA TAJNA
Trg Republike 2, Niška Banja
018/4549207
Facebook
www.gurmanovatajna.rs

 

 

DOBRO DOŠLI!

 

 

 

 

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Back to top button