Kultura

Repertoar onlajn predstava niškog Pozorišta lutaka

Pozorište lutaka nastavlja tokom vanrednog stanja prikazivanje svojih predstava na Jutjub kanalu.

U četvrtak, 23. aprila, prikazaće predstavu „Mali princ“.

“Predstava nastala po čudesnom delu Antoana de Sent Egziperija. Maštovite lutke, živa igra, originalna muzika i predivan dizajn nude jedinstven multimedijalni doživljaj. Svi odrasli su nekada bili deca, mada se malo ko seća svih čari detinjstva, ali ova zapanjujuća i lepa priča će svakoga na to podsetiti. „Mali princ“ je zapravo priča o ljubavi, odgovornosti, žrtvi, radosti i životu”, saopštavaju.

Predstavu je režirao Zoran Lozančić, a uloge tumače: Mirjana Đorđević, Tatjana Milenković, Toma Bibić, Marija Cvetković, Slobodan Miljković, Svetlana Mihajlović, Dejan Gocić i Irena Mitić.

Foto: Pozorište lutaka Niš

U nedelju, 26. aprila, na repertoaru je predstava „Novogodišnja avantura“.

“Likovi iz najpoznatijih Diznijevih bajki, ali u potpuno drugačijim ulogama, podeljeni su u dve takmičarske ekipe: Zloće i Dobrice. Odgovaraju na pitanja iz opšte kulture, takmiče se u pevanju i plesu i treba da otkriju tajanstvenu ličnost. Kviz vodi šarmantni voditeljski par, Zvezdana i Zvezdan. Tokom predstave deca mogu da navijaju za svoje favorite, da ih bodre i pogađaju tajanstvenu ličnost”, poručuju u Pozorištu.

Foto: Pozorište lutaka Niš

Predstavu je režirao Dejan Gocić, a uloge tumače: Mirjana Đorđević, Toma Bibić, Biljana Radenković, Tatjana Milenković, Aleksandra Pavlović, Dina Arsić i Nikola Cekić.

Linkovi predstava biće objavljeni na Fejsbuk strani Pozorišta lutaka Niš.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com