Zabava

Repertoar bioskopa Vilin Grad od 22. do 28. februara

Novi filmovi na repertoaru bioskopa Vilin Grad

BUNTOVNICA

Komedija o ocu i ćerki prati priču dvanaestogodišnje snalažljive devojčice Džordžije koja tajno živi sama u svom stanu, u radničkom predgrađu Londona, nakon smrti svoje majke. Zajedno sa prijateljem Alijem pare zarađuje krađom bicikala, a socijalne radnike drži dalje od sebe pretvarajući se da živi sa svojim ujakom. Niotkuda, njen do tada nepoznat otac pojavljuje se i ubeđuje Džordžiju da mora da se suoči sa stvarnošću. Nezainteresovana za ovu iznenada novu roditeljsku figuru devojčica se tvrdoglavo opire njegovim savetima. Dok se prilagođavaju novim okolnostima, shvataju da oboje imaju još mnogo toga da nauče.

EKIPA IZ DŽUNGLE 2: SVETSKA TURNEJA

Koga da pozovemo u pomoc´ kada misteriozni super-zlikovac prekrije džunglu ružičastom penom koja eksplodira u dodiru sa vodom? Tim iz džungle, naravno! Manje od mesec dana pre kišne sezone, počela je trka sa vremenom. Od Severnog pola do Dalekog istoka, prelazec´i planine, pustinje i okeane, naši junaci c´e morati da pretražuju svet daleko od svoje omiljene džungle u potrazi za protivotrovom!

DINA: DRUGI DEO – od 28. februara

Dina: drugi deo, donosi nam istraživanje mitološkog putovanja Pola Atreidesa nakon ujedinjenja sa Čani i Fremenima. Na svom ratnom putu osvete protiv neprijatelja koji su uništili njegovu porodicu, Poul Atreides se nađe na raskršću između ljubavi svog života i katastrofalne sudbine svemira koju samo on može predvideti.

UBICA DEMONA – HAŠIRA OBUKA

Tanjiro traži Himejime za rigoroznu obuku kako bi postao član Korpusa ubice demona. U međuvremenu, nemilosrdni gospodar demona Muzan nastavlja svoju potragu za Nezuko i Ubujašiki. Pripremite se za intenzivnu obuku, bitke i početak sledećeg poglavlja na Tanjirovom putovanju.

LISA FRANKENŠTAJN

Film prati priču poznate scenaristikinje Dijablo Kodi (“Opasna Dženifer”) o neshvaćenoj tinejdžerki i njenoj srednjoškolskoj simpatiji, koja je sasvim slučajno zgodni leš. Posle niza užasnih okolnosti koje ga vraćaju u život, njih dvoje kreću na ubilačku misiju, kako bi pronašli ljubav, sreću… i nekoliko delova tela koji nedostaju, usput.

 

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com