Zabava

Repertoar bioskopa Vilin Grad od 22. do 28. aprila

Novi filmovi na repertoaru bioskopa Vilin Grad:

RAJA I POSLEDNJI ZMAJ

Davno, u čarobnom gradu Kumandra, ljudi i zmajevi živeli su zajedno u slozi. Ali kada su zlokobna čudovišta poznata kao Drun postala pretnja za planetu, zmajevi su žrtvujući sebe, spasli čovečanstvo. Sada, 500 godina kasnije, ta ista čudovišta su se vratila. Usamljena ratnica Raja mora da uđe u trag poslednjem zmaju u nadi da će zauvek da zaustavi neprijatelja. Međutim, tokom svog putovanja naučiće da je za spas sveta potrebno nešto više od magije –neophodno je i poverenje.

NIKO

Ponekad je čovek kojeg ne primećuješ najopasniji od svih.
Dobitnik Emija Bob Odenkirk (Better Call Saul, The Post, Nebraska) glumi Hača Mansela, potcenjenog i zanemarenog oca i supruga, koji prima ponižavajuće udarce u bradu i nikada ne uzvraća. Niko.
Kada jedne noći dva lopova uđu u njegovu kuću u predgrađu, Hač odbija da brani sebe ili porodicu, u nadi da će sprečiti ozbiljno nasilje. Njegov sin tinejdžer Blejk, razočaran je u njega, a supruga Beka izgleda da se samo povlači još dalje.
Posledice incidenta podudaraju se sa Hačijevim dugo tinjajućim besom, pokrećući uspavane instinkte i šaljući ga na brutalni put koji će otkriti mračne tajne i smrtonosne veštine. U najezdi pesnica, pucnjave i škripućih guma, Hač mora da spasi svoju porodicu od opasnog protivnika (slavni ruski glumac Aleksej Serebrjakov) – i bude siguran da ga više nikada niko neće potceniti kao da je niko.

NAJBOLJE GODINE

Priča o Italiji, od osamdesetih godina do danas, ispričana kroz živote četvorice prijatelja, kroz 40 godina njihovih ljubavi, traganja, uspeha i neuspeha.

SEDMI DAN

Otac Piter je još uvek bio mladi pomoćnik poznatog egzorcista oca Luja kada su 1995. godine započeli veoma izazovni egzorcizam u gradu Baltimoru – istog dana kada se desila i poseta pape Jovana Pavla II. Tokom egzorcizma opsednutog dečaka Nikolasa, demon se pokazao premoćnim i na kraju ubio oca Luisa, prisilivši neiskusnog oca Pitera da uskoči. Otac Piter nije dorastao moćnom demonu, koji je već ubio Nikolasa, zbog čega je celo njegovo telo buknulo u plamenu … a onda je demon napustio Nikolu i ušao u oca Pitera.
Godinama kasnije, primećen je drastičan porast zaposednutosti/zla širom zemlje. Otac Piter, koji je postao jedan od najistaknutijih egzorcista na svetu, sada je u 50-im godinama i služi crkvi u novom svojstvu – nadgleda mlade regrute sveštenika u njihovom poslednjem koraku da postanu egzorcisti, pre nego što budu stacionirani širom zemlje, kako bi stali u prve redove i zaštitili taj region od zla – tako bar crkva veruje. Zapravo, otac Piter je savršeno zaposednut demon, koji koristi svoje mračne moći ubeđivanja da ubedi sveštenike da puste đavola da uđe, a zatim ode i širi zlo, umesto da ga izleči. Kao rezultat, tamo je sve veća vojska zaposednutih sveštenika, đavolskih vojnika, demona koji se kriju, čekajući poziv za napad.
27-godišnji otac Danijel Garsija, najnoviji pripravnik/žrtva oca Pitera, prijavio se da bude egzorcist jer očajnički želi da bude deo borbe protiv ovog brzo širećeg, podmuklog zla … iako se plaši svoje mudrosti. On nije rođeni ratnik, ali kroz iskušenja i nevolje tokom prvog dana obuke na poslu sa ocem Piterom, Danijel uči spoznaje svoju pravu sposobnost kao branilac dobra.

Repertoar u bioskopu Vilin Grad – od 22. do 28. aprila

Radni dani

Duša, sinh.

Duša 3D, sinh.

Mortal Kombat

Mnogo mi je stalo

Niko

Najbolje godine

Raja i poslednji zmaj, sinh.

Raja i poslednji zmaj 3D, sinh.

Sedmi dan

Tom i Džeri, sinh.

 

16:20

20:00

13:50

20:15

16:00

– 18:10

14:10 –

18:20

Vikend

Duša, sinh.

Duša 3D, sinh.

Mortal Kombat

Mnogo mi je stalo

Niko

Najbolje godine

Raja i poslednji zmaj, sinh.

Raja i poslednji zmaj 3D, sinh.

Sedmi dan

Tom i Džeri, sinh.

 

12:10

16:20

20:00

20:15

10:00 18:10

14:10 16:00

18:20

11:40 13:50

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com