Sport

Radnički nadigrao Partizan! Meraklije slave

Niški Radnički bio je bolji večeras od ekipe Partizana,  3:1 na Čairu i trenutno 11 bodova razlike na tabeli Superlige Srbije pokazuje koliko je daleko iza sebe domaći tim ostavio  beogradski klub.

Iako su poveli prvim golom u prvom poluvremenu (Ivanović 42. minut) radost gostujućih navijača nije dugo potrajala jer je pred sam kraj prvog dela meča Saša Stojanović prebacio “zid” gostujućih fudbalera i postigao  gol, pa se na odmor otišlo izjednačenim rezultatom.

Foto: FK Radnički

Domaći fudbaleri su nakon odmora još odlučnije napadali i imali više šansi za gol dok se Partizan mučio da dođe do prilike za pogodak.

Na samom početku drugog poluvremena već u 48. minutu Grbić je postigao gol (2:1), nakon čega je nastalo komešanje među gostujućim fudbalerima, jer pojedinci nisu bili zadovoljni sudijskom procenom, kasnije ni odlukom. Ubrzo je do same linije došao i trener Partizana Savo Milošević koji je prekinuo raspravu fudbalera sa sudijama i poterao ih centar terena.

Samo pet minuta kasnije u 52. minutu još jedan pogodak za domaći tim i velika radost meraklija. Ranđelović je na asistenciju Todorovskog postavio konačan rezulatat 3:1.

Na održanoj konferenciji za novinare nakon utakmice trener Partizana Savo Milošević bio je vidno nezadovoljan i nije želeo da analizira meč, osim što je kratno rekao da nije zadovoljan. Na pitanje niških novinara zbog čega nije zadovoljan, rekao je da ne želi da bilo šta komentariše.

Foto: Maja Vodeničarski

Niški Radnički već u četvrtak 25. aprila od 18 sati dočekuje Čukarički.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com