Sport

Radnički dočekuje Vojvodinu u četvrtfinalu Kupa Srbije

Fudbaleri Radničkog danas od 18:30 sati dočekuju ekipu Vojvodine u okviru četvrtine finala Kupa Srbije.

Novosađani na Čair stižu nakon odlične rezultatske serije i prvenstvene pobede nad ekipom Voždovca (2:0) u prethodnom kolu, koja ih ostavilja u trci za jedno od mesta koja donose plasman u evropska takmičenja naredne sezone. Radnički je, sa druge strane, u seriji slabijih rezultata u plej autu i tek treba da se izbori za opstanak u Super ligi Srbije.

Meč u Kupu može doneti mnogo na takmičarskom i psihološkom planu obema ekipama pred finiš sezone, a šef stručnog štaba Radničkog, Dragan Šarac, izneo je svoje viđenje predstojećeg duela.

“Fokus našoj ekipi sada mora da bude Super liga i rezultati u njoj. Najbitnija nam je sledeća prvenstvena utakmica protiv Napretka u Kruševcu, rezultati u preostale četiri utakmice i opstanak u ligi. Kup ćemo, međutim, izaći da odigramo maksimalno i pokušaćemo da obezbedimo prolaz dalje. Tražimo svoju šansu u Kupu, ali ukoliko ne uspemo u tome čestitaćemo protivniku. Vojvodina je po rezultatima, plasmanu i po formi sigurno favorit sutra, ali, jednostavno, nama je pritisak u ovom takmičenju manji i izaći ćemo da se nadigravamo”.

Radnički će na sutrašnji meč silom prilika morati da ponovo “meša karte” u odbrani.

“Povređena su nam tri igrača – Savić, Frej i Gaku, a suspendovan je Etongu zbog žutih kartona. Tu će svakako biti promena i nekog osveženja i pripreme za naredni izazov u prvenstvu”.

Ulaznice za ovaj meč mogu se kupiti na blagajni stadiona Čair kod istočne tribine, a cene su 300 dinara za severnu i južnu tribinu, 500 dinara za istočnu i zapadnu i 2000 dinara za ložu.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Jedan komentar

  1. Nije vas sramota da odredite ovakve cene ulaznica? Jel vas gledao neko danas? Nece vas ni gledati i ispascete u drugu ligu jer klub vode neznalice i pogresni ljudi koji gledaju samo svoj dzep. Kada sever i jug budu bili 100 dinara a istok i zapad 200,mozete imati publiku ili da svaka utakmica bude za dz.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com