EkonomijaPromo vesti

Radna mesta u Nišu od septembra

Velika potražnja za radnom snagom, kako za visokokvalifikovane tako i za profile nižeg stepena obrazovanja u Nišu. Velike kompanije svakodnevno tragaju za potencijalnim saradnicima, a više o ponudi poslova >>>

Slobodna radna mesta za veliki broj različitih struka i profila

U Nišu trenutno ima oko 150 slobodnih radnih mesta, a najčešće se traže menadžeri prodaje, komercijalisti, prodavci i magacioneri, ali i radna mesta koja uključuju znanje rada na računaru i  poznavanje nekih od stranih jezika.

U Leoni-ju su otvorena radna mesta do 06. septembra za vođu segmenta PJ, kao i vođu tima priprema žice i montaža PJ, a poslova ima i u Telenoru i u SBB-u, dok enjoy.ing potražuje softverske inžinjere.

Opširnije o trenutno dostupnim radnim mestima u Nišu i rokovima za prijavu, možete  svakoga dana više pročitati ovde.

Tu možete naći i puno saveta kada je pronalaženje posla u pitanju:

Šta da obučem na razgovor za posao
Kako se nositi sa nezaposlenošću
Kako fizička aktivnost utiče na psihu i moždane aktivnosti

Najviše nezaposlenih u Južnoj i Istočnoj Srbiji

Po podacima Republičkog zavoda za statistiku, stopa nezaposlenosti u Srbiji za prvi kvartal 2018. godine iznosila 14,8 procenata i neznatno je veća u odnosu na prethodno tromesečje kada je iznosila 14,7 procenata.

Od ukupno 468.700 nezaposlenih osoba u tom periodu, 14,1% su bili muškarci, a 15,8% žene.

Najveća stopa nezaposlenosti je registrovana u Južnoj i Istočnoj Srbiji, 18,3 procenta, a stopa nezaposlenosti mladih, od 15 do 24 godine i dalje je na visokom nivou i iznosi 34,6 procenata.

Portal Niške Vesti i najposećeniji portal za ponudu radnih mesta u Srbiji poslovi. infostud.com  otpočeli su saradnju, tako da će oni koji traže posao od sada moći i preko Niških Vesti, klikom na opciju „poslovi“, moći da dođu do informacija koji su profili najtraženiji u našem gradu. I pored ponude raznovrsnih poslova, onih za koje se traže fakultetetske diplome i znanje stranih jezika, ponuda za takozvana radnička zanimanja, takođe, postoji.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com