Društvo

Postavljena ograda, sledi i upozoravajuća signalizacija na putu kroz Knez selo

Obezbeđeno rešenje kritične tačke na putu kroz Knez selo

Efikasnim reagovanjem rukovodstva Gradske opštine Pantelej i Republičke inspekcije za poslove državnih puteva otklonjena je preteća opasnost i dojučerašnji saobraćajni rizik usled velike denivelacije na prometnoj deonici puta kroz Knez selo.

Dan nakon uočenog problema, postavljena je zaštitna ograda na ovoj kritičnoj deonici, kao prva mera za povećanje bezbednosti u motornom i drugom saobraćaju.

Predsednica Gradske opštine Pantelej, Nataša Stanković, resorni većnik, Nemanja Rajković i načelnik Republičke inspekcije za puteve, Saša Draganović, obišli su teren i potvrdili da će uslediti i dodatno povećanje saobraćajne bezbednosti, postavljanjem upozoravajuće saobraćajne signalizacije duž puta, već narednih dana.

Foto: GO Pantelej, Predsednica opštine Nataša Stanković sa saradnicima

Svemu tome prethodilo je obraćanje rukovodstva Mesne zajednice Knez sela, sa predočavanjem problema rukovodstvu Opštine Pantelej, koje je istovremeno reagovalo neposrednim uvidom stanja na terenu i posredovanjem u iznalaženju hitnog rešenja sa nadležnim republičkim instancama za puteve ovog ranga, saopštli su iz kabineta predsednice Gradske opštine Pantelej.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Jedan komentar

  1. Dobismo bankinu blago nama.A sto struja nestaje svaki dan godinu dana i jace u nazad,nemaaa veze ce idemo svi da uraramo glavu o ovu lepo trouglastu bankinu da razbivamo dosadu dok eps ne opravi kvar.Jer bogte njima svaki dan kvar neki pa je mora iskljucuju.More MRS !

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Back to top button