Promo

poslovi.infostud.com – Slobodna radna mesta u Nišu

Velika potražnja za radnom snagom, kako za visokokvalifikovane tako i za profile nižeg stepena obrazovanja u Nišu. Velike kompanije svakodnevno tragaju za potencijalnim saradnicima, a više o ponudi poslova >>>

U Nišu sredinom maja meseca 2020. godine, prema podacima Infostuda, ima nešto više od 250 slobodnih radnih mesta, a bilo da ste visokoobrazovani ili zanatlije, široku paletu poslova možete pronaći na portalu poslovi.infostud.com

Infostud je portal koji Vam nudi najjednostavniji i najbrži način pronalaska željenog posla. Redovnim ažuriranjem oglasa za posao Infostud brine da svi građani imaju u vidu koja se zanimanja traže i koja su radna mesta slobodna. Sve što je potrebno jeste da se registrujete , napravite svoj CV i kroz nekoliko klikova pošaljete svoju biografiju poslodavcu kako bi vas imao u vidu. Takođe, poslodavci redovno pregledaju biografije koje naši korisnici ostavljaju u okviru svojih naloga.

Ponuda poslova u maju mesecu je zaista šarenolika.

Primetan je veliki broj poslova na raznim gradilištima. Od radnika, šefova gradilišta, do građevinskih inženjera postoji potreba za radnicima različitih profila.

Takođe, postoji potražnja za radnicima u oblasti prodaje. Traže se terenski komercijalisti, menadžeri prodaje u kol centrima i prodavci.

IT stručnjaci, programeri i dizajneri uvek mogu naći poslove, to je uvek bila jedna od najtraženijih oblasti. Doduše, u ovom trenutku u nešto manjem broju nego uobičajeno.

Ono što je primetno među oglasima za posao jeste da se traži znanje stranog jezika. Najtraženiji je engleski jezik, međutim ima i ostalih kao što su nemački, italijanski, ali i nemački i italijanski. Sami poslovi su različiti, od onlajn profesora jezika, preko podrške u kol centrima, pa sve do poslova čije obavljanje ne zavisi od znanja jezika, ali je potreban zbog komunikacije.

>>>

Opširnije o trenutno dostupnim radnim mestima u Nišu i rokovima za prijavu, možete  svakoga dana više pročitati ovde.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Jedan komentar

  1. Student sam fakulteta zaštite na radu, treća godina, zanima me posao u pozorištu, snalažljiva sam, komunikativna, znam sa novcem da kalkulišem

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com