Servisne

Popravka kvarova na mreži u selu Miljkovac  

Voda na površini, potreban je iskop u ulici Vase Čarapića, ispod OŠ „Kole Rašić“. Zbog popravke priključne veze, moguć je prekid u vodosnabdevanju do 15 časova u ulici Vase Čarapića i okolnim ulicama.

Popravka kvarova na mreži u selu Miljkovac  
Voda na površini, na ulazu u selo i na prostoru između sela Miljkovac i Paljina. Zbog popravki vodovodne mreže, vodosnabdevanje će biti u prekidu do 15 časova u selu Miljkovac ali je moguć prekid u vodosnabdevanju i u selu Paljina.

Radovi na mreži u selu Gornji Matejevac 
Voda sa ulice otiče u dvorište korisnika, potrebni su iskopi u Livađanskoj ulici kod broja 24 i Karađorđevoj ulici kod broja 6. Zbog popravki vodovodne mreže, vodosnabdevanje će biti u prekidu do 15 časova u Livađanskoj i Karađorđevoj ulici.

Radovi u Bubanj selu 
Voda na površini, potreban je iskop u ulici 7. Juli kod broja 16. Zbog popravke priključne veze, moguć je prekid u vodosnabdevanju do 15 časova na prostoru Bubanj Sela.

Radovi na mreži na bulevaru  Sv. Cara Konstantina 
Tokom dana obavljaće se radovi na deoničnom zatvaraču AC400 na bulevaru Sv. Cara Konstantina kod kapije EI 1. Zbog intervencije biće smanjen pritisak u mreži na prostoru nekadašnje EI.

Popravke kvarova na prvim ventilima  

Potrebna je zamena prvih ventila u naselju Novo Selo – ulici Zorana Cige Stojanovića 1/I, u Niškoj Banji – Carigradska 3, u naselju Suvi Do – Đorđa Genčića 5a, u selu Jelašnica – Vlaške šume – Braće Cvetković bb. Zbog popravke priključnih veza, biće kraćih prekida u vodosnabdevanju do 15 časova na navedenim lokacijama.
Tokom dana obavljaće se radovi na popravkama prvih ventila u ulici Avalska 8B, Vojvode Putnika 8, Kragujevačka 46, Gavrila Principa 10, u naselju Ledena stena – Doljevačka 18, Borislava Nikolića Serjože 17 i 29, Vranjanska 23, u naselju Vinik – Miloja Jovanovića, Ilije Birčanina 30, Nišavska 7, Ovčepoljska 28, u naselju Suvi Do – Sime Jocića 43a, Bosanska 1, Patrisa Lumumbe 10, Vase Čarapića II prilaz 28 i na još nekim adresama. Zbog intervencija moguć je prekid vodosnabdevanja na pomenutim lokacijama do 15 časova.

Dnevni raspored održavanja kanalizacione mreže  

Ekipe JKP „Naissus“ Niš nastavljaju sa pojačanim aktivnostima u okviru održavanja kanalizacione mreže. Preduzeće će kao u prethodnom periodu na poslovima čišćenja atmosferskih slivnika angažovati sve raspoložive ekipe.

Redovno čišćenje uličnih slivnika u ulicama: Rastka Nemanjića, Zmaja od Noćaja, Hilandarski metoh.

Provera priključne veze u ulici Ljubice Luković.

Otpušenje i ispiranje ulične mreže u Vranjanskoj ulici.

Tehnički pregled atmosferskog slivnika na Vizantijskom bulevaru (kod Dunav osiguranja).

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com