Servisne

Nastavak radova na mreži u Knez Selu

Nastavljaju se prethodnog dana započeti radovi u ulici Sv. Ilije. Zbog popravke vodovodne mreže, vodosnabdevanje će biti u prekidu do 15 časova u pomenutoj ulici i na prostoru Knez Sela.

Popravka mreže na Gabrovačkom putu  
Voda na ulici, nužno je raskopavanje u ulici Generala Dragoljuba Stankovića kod broja 8. Zbog popravke vodovodne mreže, vodosnabdevanje će biti u prekidu do 15 časova na Gabrovačkom putu i selu Gabrovac.

Nastavak radova na mreži Gornji Komren
Nastavljaju se radovi na uglu ulica Sjeničke i Limske. Zbog radova na mreži, vodosnabdevanje će biti u prekidu do 15 časova na prostoru naselja Gornji Komren (od Sjeničke ulice pa naviše).

Popravka mreže u selu Berčinac 
Voda na površini, potreban je iskop kod stare štale. Zbog popravke vodovodne mreže, neće biti prekida u vodosnabdevanju.

Nastavak radova u naselju Nikola Tesla
Nastavljaju se radovi na prevezivanju priključaka u ulici Borisa Krajgera. Zbog intervencije, moguć je prekid u vodosnabdevanju do 15 časova u pomenutoj ulici.

Radovi na mreži u selu Gornje Međurovo  
Voda na površini otiče kod korisnika, potreban je iskop u ulici Vladimira Vukadinovića kod broja 43. Zbog popravke vodovodne mreže, vodosnabdevanje će biti u prekidu do 15 časova na prostoru sela Gornje Međurovo.

Popravka kvara u selu Prva Kutina 
Voda na površini, potreban je iskop u selu Prva Kutina – na Banjskom putu. Zbog popravke priključne veze, moguć je prekid u vodosnabdevanju u delu sela Prva Kutina.

Popravke kvarova na prvim ventilima
Tokom dana obavljaće se radovi na popravkama prvih ventila u ulici Jovana Jovanovića Zmaja 26, u naselju Novo Selo – Zorana Cige Stojanovića 1/I, i na još nekim adresama. Zbog intervencija moguć je prekid vodosnabdevanja na pomenutim lokacijama do 15 časova.

Dnevni raspored održavanja kanalizacione mreže 
Ekipe JKP „Naissus“ Niš nastavljaju sa pojačanim aktivnostima u okviru održavanja kanalizacione mreže. Preduzeće će kao u prethodnom periodu na poslovima čišćenja atmosferskih slivnika angažovati sve raspoložive ekipe.

Redovno čišćenje uličnih slivnika u ulicama: Debarska, Pohorska, Karlovačka.

Davanje priključka u ulicama Babičkog odreda i Zorana Krasića.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com