Servisne

Popravka kvara u Čarnojevićevoj ulici  

Voda izbija na trotoar, potrebno je raskopavanje u Čarnojevićevoj ulici kod broja 12. Zbog popravke priključne veze, moguć je prekid u vodosnabdevanju do 15 časova u Čarnojevićevoj ulici.

Nastavak radova na mreži u selu Miljkovac
Nastavljaju se radovi od prethodnog dana u selu Miljkovac. Zbog popravke vodovodne mreže, vodosnabdevanje će biti u prekidu do 15 časova na prostoru sela Paljina i Miljkovac.

Popravke mreže u selu Krupac 
Voda na površini, potrebni su iskopi u ulici Vuka Karadžića kod broja 7 i u centru sela zbog osposobljavanja deoničnog zatvarača. Zbog popravki vodovodne mreže, vodosnabdevanje će biti u prekidu do 15 časova na prostoru sela Krupac.

Radovi na mreži u naselju Donja Vrežina 
Voda na površini, potreban je iskop u ulici Zorana Radosavljevića Čupe kod broja 3. Zbog popravke vodovodne mreže, vodosnabdevanje će biti u prekidu do 15 časova u pomenutoj ulici.

.

Popravke kvarova na prvim ventilima
Tokom dana obavljaće se radovi na popravkama prvih ventila u selu Donje Međurovo – Vojislava Ilića 1, Aleksinačka 3, Zorana Cige Stojanovića 3, Avalska 8B, Obodinska 5, Izvorska 6, Đorđa Stamenkovića 79 i 99, Alekse Nenadovića 22, Mirisnih vrba 8, Crvenih javora 27, Gavrila Principa 10, u selu Knežica – Stevana Sinđelića 14, u naselju Novo Selo – Pasjačkih partizana 12, u naselju Pantelej – Subotička 8 i na još nekim adresama. Zbog intervencija moguć je prekid vodosnabdevanja na pomenutim lokacijama do 15 časova.

Dnevni raspored održavanja kanalizacione mreže 

Ekipe JKP „Naissus“ Niš nastavljaju sa pojačanim aktivnostima u okviru održavanja kanalizacione mreže. Preduzeće će kao u prethodnom periodu na poslovima čišćenja atmosferskih slivnika angažovati sve raspoložive ekipe.

Redovno čišćenje uličnih slivnika u ulicama: Durmitorska, Gabrovačka reka, Borislava Nikolića Serjože.

Davanje priključka u ulicama: Episkopska i Ivana Gundulića.

Otpušenje i ispiranje ulične mreže u Vranjanskoj ulici.

Čišćenje atmosferskih slivnika u Rentgenovoj ulici.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com