Servisne

Popravka kvara u MIN – ovom naselju

JKP “Naissus” radiće danas na otklanjanju kvarova na vodosnabdevanju na nekoliko lokacija u gradu.

POPRAVKA KVARA U MIN–OVOM NASELjU

Voda na ulici, potreban je iskop u ulici Dimitrija Leka kod broja 90. Zbog popravke vodovodne mreže, vodosnabdevanje će biti u prekidu do 15 sati u pomenutoj ulici, ali je moguć prekid i u okolnim ulicama (Ćurlinska, Petra Aranđelovića).

KVAR NA MREŽI U NASELjU GORNjI KOMREN

Voda na površini, potreban je iskop u naselju Gornji Komren, u ulici 14. Oktobar, kod broja 5. Zbog popravke vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 u pomenutoj ulici.

REDOVI NA MREŽI U NASELjU DEVETI MAJ

Voda na površini, potreban je iskop u naselju Deveti maj, u Vlasotinačkoj ulici, kod broja 16. Zbog popravke vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u Vlasotinačkoj ulici.

KVAROVI NA MREŽI U DURMITORSKOJ ULICI

Voda na površinii, potrebno je osposobljavanje prvog ventila u Durmitorskoj ulici, prilaz kod hotela “Tami residens“. Zbog popravke priključne veze biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u delu Durmoitorske (u prilazu).

POPRAVKA KVARA U SELU SUPOVAC

Voda na površini ispred šahte u dvorištu korisnika, potreban je ručni iskop u selu Supovac, u ulici Kapetana Srećka Andrića, kod broja 30. Zbog popravke priključne veze biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u pomenutoj ulici.

INTERVENCIJA U SELU DONjA TOPONICA

Voda u šahti, potrebno je osposobljavanje prvog ventila u selu Donja Toponica. Zbog popravke priključne veze biće u prekidu vodosnabdevanje 2 sata, u toku radnog vremena do 15 sati u selu Donja Toponica.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com