Hronika

Policija ispituje visoke funkcionere SNS-a u Nišu

Funkcioneri Srpske napredne stranke pozivani su na informativni razgovor zbog slučaja paljenja automobila. Kako Niške Vesti saznaju pozivani su svi oni u koje je izrazio sumnju Miloš Banđur, zamenik gradonačelnika Niša, kome je nedavno zapaljen automobil.

Jedan od njih koji je pozvan u policiju je i poverenik Gradskog odbora SNS-a u Nišu Zvezdan Milovanović. On je Niškim Vestima potvrdio da je bio pozvan u svojstvu građanina da kaže svoja saznanja vezana za taj slučaj.

“Razgovor je trajao bukvalno pet minuta. Pitali su me da li znam nešto o slučaju i to je to. Nikakvo privođenje nije bilo. Jednostavno su poslali poziv i ja sam se odazvao”, rekao je Milovanović.

On je dodao da nije jedini Naprednjak koji je pozvan u policiju, kaže bilo ih je nekoliko, ali nije želeo da navodi o kome se radi. Ističe da nema nikakva saznanja vezana za taj slučaj i pojašnjava da su na razgovor pozvani svi koji su pomenuti u izjavi policiji od strane Miloša Banđura.

“Neka istraga radi svoj posao, a svima je u interesu da se počinioc pronađe”, završava Milovanović.

Da podsetimo, automobil zamenika gradonačelnika Miloša Banđura izgoreo je u dvorištu porodične kuće u ulici Petra Aranđelovića na Bubnju. On je tada izrazio sumnju da je auto mogao sam da se zapali.

 

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com