Hronika

Milošu Banđuru izgoreo automobil, sumnja da je požar podmetnut (VIDEO/FOTO)

Noćas negde oko 3 sata, izgoreo je automobil zamenika gradonačelnika Miloša Banđura u dvorištu porodične kuće u ulici Petra Aranđelovića na Bubnju. On sumnja da je auto mogao sam da se zapali.

Ni privatno, ni poslovno nemam neprijatelja, jedino što bi moglo biti uzrok ovom događaju je taj nesrećni konkurs za izbor direktora javnih preduzeća. Ne mogu da garantujem je povezano sa tim, ali ne mogu ni da verujem da tako nešto može da se dogodi u velikom gradu kao što je Niš i da se šalju takve poruke“- kaže Miloš Banđur.

Noćas negde oko 3 sata, komšije su primetile da auto gori i pozvale ga. Po njegovim rečima, on nije primetio ništa, jer se nalazio u drugom delu porodične kuće. Vatrogasci i policija već su bili na mestu požara.

S’ obzirom da je padala kiša ne verujem da se auto sam zapalio, tako da to ostaje na policiji i forenzičarima da utvrde“-dodaje Banđur.

On je video, koji je noćas snimio sa komšijske terase postavio na svom Fejsbuk profilu.

https://www.facebook.com/milos.bandjur/videos/10214726717783893/

Privatni automobil zamenika gradonačelnika Miloša Banđura, “Škoda Fabia” nalazio se u dvorištu porodične kuće, a nakon požara ostala je samo školjka.

Iz policije kažu da je uviđaj u toku, obavešteno je Osnovno javno tužilaštvo, a uzrok požara se utvrđuje. Povređenih nije bilo.

Podsetimo, zamenik gradonačelnika Miloš Banđur, nije bio zadovoljan odlukama Komisije za izbor direktora javnih preuzeća, a zbog nepoštovanja stranačke discipline izrčena mu je opomena pred isključenje iz SNS-a.

 

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com