Promo

Počela je prodaja ulaznica: Beskompromisni StandUp Semira Gicića (VIDEO)

Karte možete da nabavite  u prostorijama redakcije "Niške Vesti" u Prvomajskoj ulici broj 2

“Beskompromisni” StandUp Semira Gicića zakazan je za 15. maj u 20 sati u sali Simfonijskog orkestra. Karte po ceni od 600 dinara možete da nabavite  u prostorijama redakcije “Niške Vesti” u Prvomajskoj ulici broj 2, radnim danima od 8 do 16 sati.

Beskompromisni stand-up je monokomedija koju izvodi glumac i dramaturg Semir Gicić. Tema ove monokomedije je „Male stvari koje nas vežu“ te se posebno stavlja akcenat na situacije u kojima mali čovek svakodnevno obitava.

Komedija je svojevrsni nastavak „Beskonceptualnog stand-up-a“ sa kojim je Semir punio sale širom bivše Jugoslavije zbog popularnosti klipova na društvenim mrežama.

U njegovim nastupima nema viceva, jeftinih metafora, pevanja, igranja i drugog badava trošenja vremena. Samo sat i po vremena analize osoba kojima fale osobine osoba, životnih situacija i predrasuda o sortama ljudskim i neljudskim.

Semir je autor popularnih predstava: Pazi s kime spavaš, Ljubavne igrarije, Čekajući ministra, Imamo dojavu, Pinokio za odrasle, Ko vama dade predstavu, Deža vi i drugih.

Autor ne obećava i ne garantuje hit predstavu, urnebesnu komediju i smeh do suza. Autor govori beskonceptualno i beskompromisno.

Dođite i uverite se zašto su sale uvek rasprodate!

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com