Društvo

Očišćeno dvorište Prirodno-matematičkog fakulteta

Članovi Udruženja Radne akcije Delijski Vis Niš su na inicijativu udruženja “EKO gerila Niš” očistili  dvorište i okolinu Prirodno-matematičkog fakulteta pred vaskršnje praznike.

“Naša dva udruženja zajedno su delovala i pokupila staklo, plastiku i sav komunalni otpad. U ovom delu grada postoji ogromna količina smeća i nemoguće ga je očistiti. Ostaje samo nada da ćemo se osvestiti i da ćemo prestati da prljamo. Takođe, želimo da se zahvalimo udruženju “EKO gerila Niš”  na pozivu i nadamo se da ćemo nastaviti saradnju”, kažu u Udruženju Radna akcija Delijski vis. Istovremeno apeluju na sugrađane da ne bacaju smeće i da čuvaju svoju okolinu.

Foto: Udruženje Radna akcija Delijski vis

Udruženje Radne akcije Delijski vis je na ovaj način nastavilo sa svojim ovogodišnjim aktivnostima na sređivanju naselja u kome žive koje su počeli sa prvim lepim danima. Pre nešto više od deset dana okrečili su hodnike jedne od petospratnica u naselju. Posle 30 godina čekanja stanari zgrade su mogli da uživaju u sveže okrećenim hodnicima na čemu se zahvaljuju ovim mladim ljudima.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com