Društvo

Pomozimo malom Makasimu Milenkoviću!

U subotu 5. juna na Trgu Kralja Milana od 10 do 15 časova, biće održana akija sakupjanja novca za lečenje malog Maksima Milenkovića iz Niša. Građani će u tom periodu moći da doniraju novac, a možete pomoći i slanjem SMS poruke na broj 3030 sa tekstom 778.

Akicija se organizuje na inicijativu člana Udruženja “Radne akcije Delijski vis” Niš Predrag Janićijevića i Lazara Jevtića, koji pozivaju građane Niša da se odazovu u što većem broju i pomognu koliko god mogu. Maksin Milenković ima oštećenje mozga i infantilni spazm koji se ne može odstraniti operativnim zahvatom, već samo lekovima.

On još uvek ne može samostalno da drži glavu, da sedi, ne pomera ruke i noge, a hrani se putem PEG-a. Za njegov napredak potrebno je omogućiti intenzivnu fizikalnu rehabilitaciju, orofacijalnu masažu i terapije gutanja, održavanje aspiratora, lasersku akupunkturu, hiperbaričnu komoru, nabavku inhalatora i ortopedskih pomagala, lekarske preglede, medikamente, suplemente i medicinski potrošni materijal, kao i sredstva za troškove puta i smeštaja u zemlji i inostranstvu, navedeno je na sajtu Budi Human.

Slanjem SMS poruke: Upišimo 778 i pošaljimo SMS na 3030

Slanjem SMS poruke iz Švajcarske: Upišimo human778 i pošaljimo SMS na 455

Uplatom na dinarski račun: 160-6000000042981-19

Uplatom na devizni račun: 160600000004300447

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com