Društvo

Novi protest “Za odbranu Belog vrha” u Gornjem Matejevcu

Još jedan protest zbog otimanja brda Beli vrh u selu Gornji Matejevac, zakazan je za dan 24. maj od 19 sati ispred Skupštine grada Niša, u ulici Nikole Pašića, saopštio je meštanin Gornjeg Matejevca i odbornik u Skupštini GO Pantelej Slaviša Dinić, kao koordinator neformalne grupe građana sela Gornji Matejevac.

“Kako već 14 dana traje ćutanje i ignorisanje našeg zahteva sa protesta povodom donošenja nezakonite i sramne odluke kojom je selu Gornji Matejevac oduzeto brdo Beli vrh, od strane Gradonačelnice i Predsednika Skupštine Grada Niša i gradskih odbornika, primorani smo na nove proteste” , kazali su na današnjoj konferenciji i dodaju:

 

“Ovom prilikom apelujemo na Službu za katastar nepokretnosti u Nišu da ne vrši upis prava po osnovu ove nezakonite i sramne odluke Skupštine grada Niša, jer je ista ništava i ne proizvodi pravnu snagu, a što je  katastar dužan da prati po službenoj dužnosti”,  navodi se u saopštenju.

 

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com