SportVideo

Novak Radulović, jedan od najtrofejnijih niških boraca: “Svako ulaganje i svaki trud se isplati” (VIDEO)

Novak Radulović sa svega 24 godine jedan je od najtrofejnijih niških boraca. U svojoj vitrini čuva veliki broj medalja, pehara i odlikovanja sa državnih, ali i međunarodnih takmičenja. Dugo godina takmičio se u kik-boksu, a od nedavno oprobao se i u bokserskom ringu, u kome, takođe, beleži izuzetne uspehe i ostvaruje velike pobede.

Ljubav prema borilačkim sportovima nasledio je od oca, Srđana Radulovića, jednog od naših najeminentnijih stručnjaka. Već od malih nogu pokazao je svoj talenat i glad za pobedama, te je sa šest godina prvi put ušao u ring.

Iza sebe ima oko 200 mečeva. Kaže, epidemija korone je omela sve borce i sportiste, ali on i dalje trenira i priprema se za prvi predstojeći meč i takmičenje.

“Tek će biti rezultata. Svakog dana treniram, trenirao sam i dok je bila korona. Sve sam se nadao da će biti nekog meča, jer sam takav. Cele godine treniram, a bez meča, a mi borci to ne volimo”, kaže Radulović.

Savetuje svima da krenu da se bave sportom. I mladima, ali i starijima, jer kako navodi, kik-boks i boks su sportovi za sve uzraste.

“Nikada nije kasno i što se tiče mladih i što se tiče starijih da krenu da se bave sportom. Preporučujem boks, jer je to pravi sport za skidanje kilaže, za samopouzdanje i da se mladi sklone sa ulice. Jer današnja omladina više vremena provodi na ulici nego kući ili na treningu”, savetuje Radulović.

Svako ulaganje i svaki trud se isplati, zaključio je Novak Radulović, što svakako on i potvrđuje svojim uspesima.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com