Promo vesti

Ništa lepše od toplog doma… – Grejanje Slavica Pingvin

Kotlovi  (na čvrsto gorivo, tečno gorivo, gas…)  namenjeni su za pripremu grejuće vode, koja se koristi kao posrednik za predaju toplote u sistemima centralnog grejanja.

U zavistnosti da li želite sistem grejanja sa konstantno regulisanom temperaturom objekta ili standardno zagrevanje u skladu sa potrebama, princip rada kotlova na čvrsto gorivo može biti standardan ili trajnožareći.

Standardni kotlovi namenjeni su korisnicima koji se pretežno odlučuju na grejanje drvima, koji žele da koriste i krupnije komade drveta, i da ekonomičnije investiraju..

Trajnožareći kotlovi  su za korisnike koji žele da  preciznije regulišu i kontrolišu proces sagorevanja, koriste ugalj kao osnovni energent, a pritom ređe opslužuju kotao…

Slavica Pingvin

_______________________________________________________________

SVE ZA GREJANJE – extra kvalitet, najpovoljnije cene. Pingvin Slavica je specijalizovana radnja za promet instalacione opreme za grejanje i klimatizaciju.

PRIPREMITE SE NA VREME ZA GREJNU SEZONU!!!

Ponuda pouzdanih, kvalitetnih i funkcionalnih proizvoda koji korisnicima pružaju komforna, savremena i inovativna rešenja koja zadovoljavalju zahteve i standarde moderne izgradnje.

PINGVIN SLAVICA
Njegoševa bb
(kod Ruskog Cara)
060/0417-818
018/522-768
018/521-515
PingvinSlavica.rs

– Visokokvalitetni kotlovi,
– Aluminijumski kotlovi,
Panelni radijatori,
Dimnjaci od nerđajučeg čelika,
– Solarni kolektori,
– Izolacije
– Bakarne cevi i fiting
– Električni akumulacioni zagrevači vode

U ponudi su najsavremeniji kotlovi DEFRO!

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Back to top button