Društvo

Nišlija oglasom nudi kuću za život GRATIS!

Kuća koja je opremljena svim potrebnim aparatim i nameštajem, nalazi se u selu Supovac na 16 km od Niša, a ovaj Nišlija ima samo jedan uslov – da svi računi budu izmireni. Navodi i da prednost imaju “pošteni i normalni ljudi”, za koje veruje da postoje.

Oglas koji su izdali Halo oglasi, a prenosi espreso.rs sadži  bitne informacije o kući , da je sređena “luks” sa novim nameštajem, kuhinjom od mermera i LCD televiozorm, a ima  čak i mašinu za pranje suđa.

Ovaj Nišlija  nudi kuću u zamenu za plaćanje računa, uz dužnost da se namire na vreme i da se uredno održava okućnica.

 “Uz to dajem i gratis 5 metara drva za ogrev za predstojeću zimu. Trenutno nažalost nema ko da živi tamo i onda sam prinuđen da pustim i pomognem ljudima koji nemaju krov nad glavom, a ja nudim sve ovo gratis samo da se ophodite prema ovome i da čuvate kao da je vaše, onako domaćinski što bi se reklo,” kaže čovek koji je prednost dao normalnim, pažljivim i poštenim ljudima, a ne sumnja da takvi postoji.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com