Društvo

„Magija je u rukama nastavnika“ – konkurs za izbor najboljih primera

Konkurs za izbor najboljih primera nastave na daljinu pod nazivom „Magija je u rukama nastavnika“ otvoren je do 31. maja.

Konkurs je otvoren jer je pokazana inovativnost u izvođenju nastave u promenjenim uslovima i to zaslužuje široko društveno priznanje, kažu u Ministarstvu prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Republike Srbije.

“Pozivamo sve nastavnike i stručne saradnike u državnim ili privatnim osnovnim i srednjim školama koji su u proteklih godinu dana imali vodeću ulogu u osmišljavanju i izvođenju određenog oblika nastave na daljinu da učestvuju na Konkursu tako što će najkasnije do 31. maja popuniti onlajn formular na stranici https://jpd.rs/konkurs i priložiti kratku prezentaciju“, navodi se u tekstu konkursa.

Stručni žiri izabraće najmanje tri najbolja primera nastave na daljinu koji će biti nagrađeni na osnovu unapred definisanih kriterijuma, uz mogućnost dodeljivanja i dodatnih priznanja. Posebna nagrada publike biće dodeljena na osnovu onlajn glasanja publike na stranici https://jpd.rs/online-nastava.
Osim toga, svi istaknuti primeri biće uvršteni u jedinstvenu javnu bazu najboljih praksi nastave na daljinu.

Opširnije o konkursu na http://www.mpn.gov.rs/obrazovanje-i-vaspitanje-konkursi-novo/

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com