Društvo

LESKOVAC: Dan otvorenih vrata u Visokoj poslovnoj školi strukovnih studija

U prostorijama Visoke poslovne škole strukovnih studija u Leskovcu juče je održan „Dan otvorenih vrata“, manifestacija koja se tradicionalno održava svake godine. Profesori i asistenti Škole ugostili su oko 400 maturanata i profesora srednjih stručnih škola i gimnazija iz centralne, zapadne, istočne i južne Srbije.

Oni su imali priliku da se upoznaju sa načinom i savremenim uslovima studiranja na Visokoj poslovnoj školi, nastavnim planom i programom, kao i mogućnostima za obavljanje stručne prakse u eminentnim ustanovama u zemlji i inostranstvu.

Visoka poslovna škola strukovnih studija je državna škola, na kojoj su akreditovane osnovne i specijalističke strukovne studije. Osnovne studije, u trajanju od tri godine, izvode se na sledećim studijskim programima:

  • Poslovna informatika i e-biznis (66 studenata);
  • Menadžment tehnologije hrane i gastronomije (66 studenata);
  • Finansije, računovodstvo i bankarstvo (88 studenata)
  • I modul: Finansije i računovostvo,
  • II modul: Finansije, bankarstvo i osiguranje;
  • Menadžment biznisa i logistike (66 studenata);
  • Turizam i ugostiteljstvo (132 studenta).

U školskoj 2017/2018 godini mogućnost upisa osnovnih strukovnih studija na Visokoj poslovnoj školi u Leskovcu ima 418 budućih studenata, u okviru kojih 120 studenata stiče status budžetskih studenata. Ostali studenti su samofinansirajući studenti i za njih je predviđeno plaćanje školarine, čiji iznos zavisi od izabranog studijskog programa (49.000 dinara za studijske programe Finansije, računovodstvo i bankarstvo, Menadžment biznisa i logistike i Turizam i ugostiteljstvo; 55.000 dinara za studijske programe Menadžment tehnologije hrane i gastronomije i Poslovna informatika i e-biznis).

Školarina na Visokoj poslovnoj školi je među najnižim u zemlji i postoji mogućnost plaćanja u 15 mesečnih rata (oko 3.000-3.500 dinara).

Detaljnije informacije možete dobiti putem naše zvanične facebook stranice na https://sr-rs.facebook.com/vpsle/, kao i putem sajta škole http://vpsle.edu.rs/.

Pogledajte video zapis sa jučerašnjeg druženja sa maturantima!

 

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com