Servisne

Kvarovi na vodovodnoj mreži i prekidi u vodosnabdevanju

JKP “Naisssus” radiće danas na otklanjanju kvarova na vodosnabdevanju na nekoliko lokacija u gradu.

KVAROVI NA VODOVODNOJ MREŽI I PREKIDI U VODOSNABDEVANjU

POPRAVKA KVARA U ULICI STANOJA GLAVAŠA

Voda na asfaltu, potreban je iskop u ulici Stanoja Glavaša, kod broja 37. Zbog popravke priključne veze moguć je prekid u vodosnabdevanju do 15 sati u ulici Stanoja Glavaša.

POPRAVKA KVARA U NASELjU PANTELEJ

Voda sa ulice puni šahtu, potrebno je raskopavanje u Kurskoj ulici kod broja 13. Zbog popravke priključne veze moguć je prekid u vodosnabdevanju do 15 sati u Kurskoj ulici.

POPRAVKA KVARA U SELU GORNjI MATEJEVAC

Voda sa ulice otiče u šahtu, potreban je iskop u Vodovodskoj ulici kod broja 19a. Zbog popravke vodovodne mreže, biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u Vodovodskoj i okolnim ulicama: Padinska, Kapetana Rašića, Rajićeva, Čegarska i deo Obilićeve.

INTERVENCIJA U SELU MILjKOVAC

Voda na površini, potrreban je iskop malim bagerom na ulazu u selo Miljkovac. Zbog popravke vodovodne mreže, biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u selima Miljkovac i Paljina.

INTERVENCIJA U UČITELj TASINOJ ULICI

Nastao je kvar na staroj vodovodnoj mreži u Učitelj Tasinoj ulici bb, kod Elektrotehne. Zbog popravke mreže u prekidu je vodosnabdevanje do 15 sati za dve stambene zgrade koje nisu prevezane na novu mrežu. Na lokaciji je prisutna auto-cisterna za snabdevanje žitelja pijaćom vodom.

RADOVI NA MAGISTRALNOM CEVOVODU U SELU DIVLjANA

Tokom dana obavljaće se pripremni radovi za sanaciju kvara na magistralnom cevovodu Ø600 u selu Divljana kod izvorišta. Tokom današnje intervencije, neće biti prekida u vodosnabdevanju.

DNEVNI RASPORED ODRŽAVANjA KANALIZACIONE MREŽE

Ekipe JKP „Naissus“ Niš nastavljaju sa pojačanim aktivnostima u okviru održavanja kanalizacione mreže. Preduzeće će kao u prethodnom periodu na poslovima čišćenja atmosferskih slivnika angažovati sve raspoložive ekipe.

Redovno čišćenje atmosferskih slivnika po nalogu uprave za komunalne delatnosti i inspekcijske poslove grada Niša u Jastrebačkoj ulici.

Ispiranje kanalizacione mreže u sledećim ulicama: Episkopska, Vojvode Gojka (kod palilulske rampe).

Skupljanje šuta u ulici Milojka Lešjanina.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com