Društvo

Komunalna policija uklonila nepropisno postavljenu zapreku u Višegradskoj

Da u našem gradu postoji problem manjka parking mesta – nije tajna, ali isto tako nije novina da se sugrađani na različite načine dovijaju i smišljalju kako da sebi sačuvaju prostor za parkiranje. Ipak, mnogi od ovih načina čuvanja mesta nisu po propisima, a u tim slučajevima moraju da reaguju i nadležne službe.

Našoj redakciji javila se čitateljka, koja nam je poslala fotografije nepropisno postavljene zapreke u Višegradskoj ulici. Nakon prijave odmah je reagovala i Komunalna policija koja je ovu barijeru otklonila.

“Zapreka je uklonjena uz izdato upozorenje bez sankcija. Lice koje je postavilo zapreku izjavilo je da se slične situacije neće ponavljati”, potvrdio je Niškim Vestima načelnik Komunalne policije Milan Đorđević.

Kazna za ovako postavljane zapreke može da iznosi i do 6.000 dinara, međutim u Komunalnoj policiji kažu da se trude se ovakvi slučajevi rešavaju dogovorom.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com