DruštvoServisne

Gradonačelnik obišao zimske službe

Gradonačelnik Niša Darko Bulatović obišao je sa saradnicima niške ulice koje se čiste od snega,gradsku toplanu Krivi vir i komunalne policajce koji rade na terenu.

Situacija u gradu što se tiče čišćenja ulica je zadovoljavajuća. Na terenu su 7 kamiona JKP Mediana i do sada je u toku noći bačeno ukupno 70 tona soli.

Sve gradske saobraćajnice su prohodne, a autobusi saobraćaju do svih gradskih destinacija osim u Njegoševoj gde se saobraća do Kule i u Durmitorskoj gde autobusi idu do početka ulice.

Kamioni JKP Mediana na glavnim bulevarima rade u paru uz sinhronizovane posipanje soli i rizle.Toplana radi punim kapacitetom i dok traje hladan talas vremena grejaće se 24 časa dnevno.

Kako kažu u rukovodstvu ovog preduzeća u toku noći nije bilo havarija ,a nema ni pritužbi građana koji mogu da se jave kol centru,pa je stanje što se tiče daljinskog grejanja u gradu ocenjuju u toplani veoma dobro.

Na terenu su komunalni policajci koji imaju zadatak da upozore građane i vlasnike lokala da uklone sneg i led ispred svojih objekata.

Gradonačelnik je obišao ekipu komunalnih policajaca koja radi na terenu i mogao je lično da se uveri u sprovođenje gradske odluke vezane za čišćenje snega i leda.

Prema najavama sneg bi trebalo da prestane da pada u toku noći, ali će i narednih dana sporadično biti padavina sve do početka marta.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com